lørdag den 15. februar 2014

On flight dagbog

Kl 16:00

Jeg sidder her i flyet - på vej mod Saigon. Vi har fløjet i ca 2 timer. Vi er lige nu ved Kiev - så der er ca 9 timer igen. Jeg må indrømme - det er ikke så slemt at flyve, som jeg først troede, jeg er dog umådeligt træt. Vi har lige fået mad (jooow joow servicen er i top) . Jeg fik noget grillet gris (grilled pork), nogle kartofler , rosenkål og så en forret med noget fisk og noget hvidkål i noget dressing.. Super lækkert - og til dessert fik vi alle en smadder god kage, sammen med en virkelig god kop the. Jeg er virkelig overrasket over hvor smilende og venlige personaler er.. De gør rigtig meget ud af at alle skal have det behageligt. Man kan ikke lade vær med at bemærke hvor stilfulde , yndige og smukke de vietnamesiske kvinder er. Det er virkelig en mærkelig følelse - om 8 1/2 time så står jeg nede i Vietnam.... Omg... Jeg har det som om jeg er med i en film. Vi flyver i godt 11 km højde - med en hastighed på 950 km/t .. Dog er der ved at blive mørkt - så man kan ikke se noget.

 

Kl. 20:00

Oooh myyyy gooood... Det her gør jeg aldrig igen.... Efter 6 timers flyvning - så ligner min røv noget katten har slæbt med ind - og den føles lige sådan (talt lige ud af posen). Jeg er meeeega træt.. Det er endnu ikke lykkedes mig at få sovet. Det gør det heller ikke bedre at jeg sidder foran et mindre barn -  som konstant skal sparke mig i "ryggen" , fml...... :-D

Hvis man ser bort fra alt det negative - så er det nu meget hyggeligt.. Stewardesserne fylder mad og drikke på os rigtig tit - så der mangler ikke noget - overhovedet.  men det der med at flyve/køre så langt - det bliver bare aldrig min kop the... Sådan havde jeg det også i sommers da jeg var i Bytöw i Polen..... 12 timer i en bus .. Argh.. Ellers tak..

Det der med at sove har jeg faktisk opgivet.. nu har vi under 5 timer tilbage.... Og det vil ikke rigtig lade sig gi sig vil det ikke....  jeg må sove når jeg bliver gammel :b

Jeg havde egentlig taget hækletøj og det hele med - så jeg ikke behøvede at kede mig.... Men har jeg fået hæklet noget som helst ?? Nope.. Men sådan er det :-D

Lige nu er status : vi er på vej ned over Mumbai - og flyver i godt 12 km højde med næsten 1000 km/t...... Det lyder jo ikke spooor farligt :-).. Skærmen siger 4:41 min to destination Ho Chi Minh City ... Det er for vildt det her..... Ved godt at alt det her står lidt rodet - men det er bare en on-flight-daiary .. Så jeg skriver det som det falder mig ind :-)

Da vi lettedei Frankfurt - var der kamera ude foran på snuden - så man kunne følge når vi lettede... Super fed oplevelse.  

Næste gang jeg skal flyve ' så skal jeg IKKE have vindues plads - det havde jeg både fra kbh til Frankfurt og nu fra Frankfurt til Saigon... Og man sidder totalt indeklemt ... Klaus here we go :b

 

Kl 21:45

 

Woop woop.. Så er der kun 3 timer til vi lander... Og hold nu op hvor jeg VIRKELIG trænger til at komme ud og strække benene.. Og jeg ved godt at man godt kan gå rundt på flyet - men når man sidder ved vinduet - så er det så omstændigt at bede to der sover - om at flytte sig .. Her er muuuucho varmt .. Næsten ikke til at holde ud..

Lige nu flyver vi over calcutta -med en hastighed på ikke mindre end 1080 km/t...... Jeg kan simpelthen ikke vente til jeg kan komme ud herfra..

I saigon er kl nu 03:50 - jeg er ret spændt på at se hvordan jeg reagerer på jetlag... Jeg ved bare at jeg skal sove de næste mange timer.. Når man kun har fået 2 timers søvn på halvandet døgn - så begyndef det at kunne mærkes i kroppen.. Hjernen sætter fuldstændig ud.. Så må vi bare håbe at der står en seng i mit og Simones nye hus :b ellers så sover jeg på gulvet :-)

Desperato.dk

(ps. Glæder mig lidt til at lande - det er ret fedt det sug man får i maven når kaptajnen bremser hårdt - som i virkelig hårdt - op :-)

1 kommentar:

 1. Pyha!
  En så lang flyvetur ville jeg ikke klare.
  Jeg ville gå i panikk og få megaondt.
  Kan ikke idde ned i så lang tid ad gangen.
  Flot klaret!

  SvarSlet